Молитвени нужди (Октомври 2010)

Молитвени нужди (Октомври 2010)

нека се молиме братиа и сестри замоя син които е с аутизам георги тое на9 години бог да гд изцери и за всички деца по света.
За Светла която в момента е в болницата и лекарите са казали, че има разсейки по органите в корема рак.Молим ви да подкрепите в молитва сестра Светла която е още много млада.Благодарим ви за садеиствието.Вярваме че Исус ще се прослави.Бог да ви благослови!
Моля Ви, подкрепете ме в молитва за изцерение на моята дъщеря. Тя има сериозен здравословен проблем и аз вярвам,че Бог – Еова Рафа може да възстанови всяка част от нейното тяло,защото Той го е създал.Моля се да й прости, да покаже милост и да я изцери, в името на Исус. Амин! цялата слава да бъде за Великият Бог!
Нека продължим да се молим за Строежа на Молитвения Дом в гр.Раковски. Имаме нужда понеже сме над 100 и ни е тясно. Нека Господ Исус да прослави името си. Бог да ви благослови за подкрепата. п р А.Котов
Мили хора молете се за мен, защото когато не познавах нашия баща съм направила много грешки от финансово естесво. Сега съм много зле финансово. Бизнесът ми не върви и съм натрупала доста задължения. Моля ви помогнете ми с вашите молитви Господ да ми помогне да изляза от тази черна дупка.
Молете се за мен и моето семейство мили хора, защото злото е надвиснало над нас – три години сме в много трудно финансово положение, а сега си развалихме и отношението с родителите вследствие от изказани думи по време на семейни разправий. Знам, че Бог е милостив, но понякога толкова се отчайваме! Молете се мили хора, защото имаме нужда от Божията Любов и закрила! Дано Бог да ни помогне, да ни пази от всяко зло и да ни закриля! Покажи ни правилния път Боже!
Моля Ви, молете се за здравето ми. Преместихме се да живеем на друго място и тук имам атаки на учестено сърцебиене и повишаване на кръвно налягане, а преди това болка в левия бъбрек. Молете се да бъда съвършено здрава и изцерена в раните на Исус и този зъл дух да напуска този дом. Благодаря Ви!
Обръщам се отново към Вас, мили братя и сестри, тъй като синът ми Николай прави едни досадни движения с ръцете по главата, краката и те са непрекъснато. Беше на психиатър и той ги окачестви като ритуални движения. Говорих с него и той не отрече лечение чрез вяра и молитва. Затова Ви моля най-горещо да се застъпите в молитва за това момче, което иначе е вярващо и изключително добро. Вярвам, че молитвата на праведния има голяма сила и вярвам в изцелението на моя син. Благодаря Ви.
Здравейте мили братя и сестри. Моля да ме подкрепите с молитва. От два месеца съм със силно сърцебиене и стягане в гърдите и направо се задушавам. Подкрепете ме с молитва Бог да ме освободи. Знам, че това е работа на дявола. Молете се за мен да се освободя от това. Бог да ви благослови.
Преди няколко дена с една моя сестра в Господа водихме в молитва за спасение Мехмед Хасанов. Моля Ви за продължителна молитва за този брат в Господа, за да не дойдат изкушения върху него и той да загърби Исус. Има силно влияние от майка си, която е ревностна мюсулманка. Сега е на Байрам.