Молитвени нужди (Юли 2010)

Молитвени нужди (Юли 2010)

Подкрепете ни в молитва – много спешно и изгодно трябва да успеем да сключим две много важни за нас сделки – дано Господ се смили и ни помогне желанията ни да станат реалност!
Молете се за нас и семейството ни всяка вражда да се обърне в любов, раздорите в съгласие, да успеем да се вразумим и взаимно да си простим! Прошката е свято нещо Бог да се смили над нас и да чуе молбите ни! Благодаря, дано да се радваме на по добри и успешни дни изпълнени с радост и щастие! Бог да ни закриля и да ни подкрепя във всяко едно отношение! Дано притесненията ни да са напразни!
Мили хора, мили братя и сестри молете се за нас, защото от три години сме в много лошо финансово състояние. Молете се на бога за нас – всичко лошо, всички нерви да останат зад гърба ни, да успеем да се избавим от безпаричието, Бог да ни прости всички волни и неволни грехове и никога да не ни изоставя! Дано да намерим правилния път да се избавим от всички проблеми и дано отношенията ни станат по-топли, да се обичаме повече и да се подкрепяме, да имаме повече семейно разбирателство, здраве, късмет, любов, благополучие и щастие. Дано Бог чуе молбите ни и да се смили над нас. Да ни закриля и да ни помага!
Уважаеми братя и сестри, помолете се за любящата ми майка Лиляна, Бог да я помилва и утеши, да издигне здравето и живота и на канара, да смъмри и погаси атаките на сатана, за благословенна и платена работа и за смирена снаха. Благословенни да сте всички отрудени и огнетени – благодаря Ви за молитвите и ния ще се молим за Вас. Амин.
Самотна майка съм с голям син – нямаме собствено жилище и финансова стабилност.