Молитвени нужди (Август 2010)

Молитвени нужди (Август 2010)

Молете се за брат Стефан за спасението му и да вземе това решение.-започна в духа и сега е в плъта. Да се отдръпне от жената,която от 7 години го отклонява от правия път от Господа и го манипулира, контролира и чародейства в живота му. Духа на религия да се махне от него,от майка му и брат му. Бог да махне заблудата в живота му с многото приятелства с момичетата в интернет и живота му. Да отвори очите, ушите и сърцето си да види и приеме съпругата, която Бог му дава. Да бъде зависим от Бога и се покорява на Бога, а не зависим от приятели, майка и се съборазява с тях. Молете се за Стефан.
Молете се за Добра, моя сестра в Господа и вярна приятелка. В момента лекарите се консултират за операция на рамото след счупване. Прекарала е инсулт и сърдечна операция. Моля се Бог да е в контрол при упойката и цялата операция. На Него да бъде цялата слава. Амин.
Най-хубавите моменти са били когато Бог е отговарял на нужда, на която човешките сили свършват и не можеш да направиш нищо, тогава наистина виждаш действието на Бог. А моята нужда не е страшна – множествена склероза е и бая ми е зор с движенията. Благодаря Ви на всички за отеделеното време.
Моля да ме подкрепите в молитва за моята дъщеря. Да се освободи от неправилна връзка с мъж, който я отдалечава от Бог. Моля се Бог да й прости, да я освободи и благослови с подходящ съпруг и отново да покаже към нея и нас безкрайната си милост. Благодаря за вас и ви благославям в името на Исус. Нека Бог да снабди всяка Ваша нужда според своето богатство в слава. За Него е цялата слава. Амин!
Помогнете да намерим най-подходщите думи, с които да успеем да си простим и всичките ни раздори да се превърнат в съгласие. Дано Бог да се смили над нас и да ни помогне да обърнем чувствата си към Любов, Семейно разбирателство и Обич, която идва наи-искрено от сърцата ни! Моля те Боже, не ни изоставяй!
Мили хора молете се за мен, защото когато не познавах нашия баща съм направила много грешки от финансово естесво. Сега съм много зле финансово. Бизнесът ми не върви и съм натрупала доста задължения. Моля ви помогнете ми с вашите молитви Господ да ми помогне да изляза от тази черна дупка.
Баба и аз имаме нужда от Божия мир и благодат.
Съпругът ми е на временен трудов договор,който изтича.Горещо моля,скъпи вярващи братя и сестри,молете се с нас за постоянното му назначение.Семейството ни разчита изцяло на неговите доходи.Милостиви Господи,спаси ни !
Имам сериозно урологично заболяване. Моля ви, подкрепете ме в молитвата ми за моето пълно оздравяване. Благодаря ви! Бог да ви благослови!
ПАКИСТАН – Двама християни са убити

Двама християни, които са били арестувани и обвинени в богохулство са убити на 19 юли в град Файсалабад, Пакистан, според източници на VOM. Рашид и Саджид са били нападнати и убити от млад мюсюлманин, докато са се предвижвали от съда до автомобил на полицията. След тяхното убийство, разгневени християни и мюсюлмани започват да хвърлят камъни помежду си по улиците, и едно християнско момче е ранено. Полицията използва сълзотворен газ за да въдвори ред. Рашид и Саджид са били обвинени в разпространение на брошури “срещу исляма и Мохамед.“ “(Няма) свидетелства, че тези двама братя са разпространявали (литература) срещу исляма,“ уточняват източниците на VOM. Нека да се молим за семействата на Рашид и Саджид и за защитата на християните в този район, включително и за служителите на VOM. Да се молим за спадане на напрежението между християни и мюсюлмани, както и за подходящо държание на християните, което да прославя Бога.

НИГЕРИЯ – Осем убити след сектантско насилие

На 13 юли, избухва насилие между мюсюлмани и християни в Източна Нигерия. Пред агенция Франс-Прес (АФП), комисар Алиу Муса от полиция на щат Тараба посочва, че ”Осем души са убити а други четиридесет са сериозно ранени по време на насилието, при което шест джамии и една църква са изгорени.” Местен наблюдател коментира пред АФП, че насилието е причинено поради “изграждането на джамия в щаба на полицейското управление.” Събралата се група християни се противопоставили на строителството и съборили сградата. Мюсюлманите отговорили, като нападнали близката църква, което от своя страна породило насилието между двете страни. Да се молим за мир и свидетелството на истинските вярващи в Нигерия да привлече едновременно и номиналните християни и техните мюсюлмански съседи към лични взаимоотношения с Христос.

ИРАН – Християни в строг тъмничен затвор

Али Голхин, Ирански Християнин, е бил държан при строг тъмничен режим в Техеранския затвор, откакто е бил арестуван в родния си град Варамин, според информация на Farsi Christian News Network (FCNN). След много седмично апелиране към властите, на 17 юни, на бащата на Али е позволено да посети сина си. Според FCNN, ”Бащата на Али споделил, че се е отчаял, когато видял сина си да ’плаче неудържимо’ в очевидни болки.” Източниците твърдят, че към Али са се отнасяли жестоко по време на разпитите, понеже той страда от ”слабост и болки в стомаха.” Правителството на Иран не е повдигнало наказателно обвинение към Али, и не са назначавани адвокати за неговата защита. Агенцията допълва още, че “Съпругата на Али е била предупредена да не посещава църквата и й е казано, че ще може да преговаря с властите за освобождаването на Али, единствено ако се обърне към исляма.” Молим ви да се молите за освобождението на Али. Да се молим Бог да поддържа него и семейството му, и свидетелството на Али да укрепи вярата и на други вярващи.